Coffee & Bookpages

Welkom op Coffee & Bookpages
“Reading is Dreaming with your eyes open.”

the-pride-bookish

Coffee & Bookpages is een blog in de boekenwereld, door twee bloggers: Melanie en Kimberly.

Meet Coffee & Bookpages

naamloos1.png

Dit is Kimberly:  Als je even niks van haar hoort, dan mag je er vrij zeker van zijn dat ze opnieuw naar een instelling is gegaan om haar verslaving onder controle te houden. Kimberly is inmiddels 21 jaar en woont in het kleine landje België. Ze is gefascineerd door het bloggen en het lezen van boeken. Haar hobby’s zijn fotografie, videomontage en photoshop. Naast haar hobby’s, werk ze in de zorgsector als Zorgkundige.

Haar foto verteld al heel veel. Met een strakke das rond haar nek, is ze net zoveel Gryffendor als Harry Potter en even Divergent als Tris Prior. Ze zal de Mockingjay zijn net als Katniss Everdeen, terwijl ze op demonen jaagt, zoals een echte Shadowhunter. Ze wilt rijden in ’67 Chevrolet Impale’ zoals Dean in Supernatural en draagt een Lapis Lazuli juweel als de Vampires in The Vampire Diaries. Dit is de wereld waarin ze leeft. Bijgestaan door alle andere boekenfans die hun passie met haar delen.

Dit is Melanie, een 25 jarige troste boekverslaafde, woonachtig in Ne15209271_1236882519683767_491554602_n.jpgderland. Sinds haar jeugd is ze al verslaafd aan boeken en sinds drie jaar gek op het zelf schrijven van verhalen. Eigenlijk zijn dit zowel haar hobby’s als verzamelingen. Daarnaast werkt ze in de gezondheidszorg op een woonvorm en voert ze daar de functie van begeleider uit en doe haar werk met veel plezier.

Net zoals veel andere mensen hoort ze bij verschillende fandoms. The Hobbit en The Lord of the Rings zijn haar thuis basissen. Ze hoort tot Slytherin in Harry Potter en sta aan de zijde van Cinder om haar rechtmatige plek te krijgen. Maar het liefst leef ze in de wereld van Stravaganza en vecht ze met scherpe degens en heeft ze geen schaduw.

 Coffee & Bookpages  zijn samen twee vriendinnen van elkaar. Ze hebben elkaar leren kennen in de Young Adult wereld en ze kunnen fangirlen als de beste.

Contact

Coffee & Bookpages staat open voor alles!

Wanneer je Coffee & Bookpages verkiest om een recensie te schrijven over een boeken exemplaar, zorgen wij voor een snelle en eerlijke recensie. Via mail houden wij u op te hoogte wanneer de recensie eventueel online zal of is gekomen.

Wij staan natuurlijk ook altijd open voor opmerkingen, vragen en of een samenwerking van blog tot blog. Je kan altijd contact met ons opnemen via coffeeandbookpages@outlook.com of het onderstaande contactformulier in te vullen.

Wat kan je allemaal verwachten?

We willen natuurlijk zoveel mogelijk recensies schrijven. We zullen zelfgemaakte quotes afbeeldingen in onze recensies stoppen en verschillende artikels schrijven. Waar deze over zullen gaan, gaan we natuurlijk geheim houden! En nog veel meer!

Hopelijk zien we jullie terug op onze blog, voor nog veel meer leuke dingen.

xoxo Coffee & Bookpages

 

 

Advertenties