Verbonden met jou – Sylvia Day (Crossfire #3)

9200000008111486


Titel:
Verbonden met jou (Crossfire #3) door Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Entwined with you (The Crossfire Trilogy #3)
Uitgever: A.W. Bruna fictie (juni 2013)
Genre:
Erotische romans
ISBN:
9789400502406
Aantal pagina’s: 379
Bindwijze:
paperback
Rating:Ster 4

De overweldigende kracht van overgave…
Het wereldwijde fenomeen van de Crossfire-serie wordt vervolgd! Eva en Gideon moeten de consequenties van hun obsessieve verlangen naar elkaar leren accepteren…

Vanaf het eerste moment dat ik Gideon Cross ontmoette, herkende ik iets in hem wat ik nodig had. Iets wat ik niet kon weerstaan. Ik zag een gevaarlijke en beschadigde ziel van binnen – net als die van mij. Ik had hem net zo hard nodig als het kloppen van mijn hart.

Niemand weet wat hij voor mij geriskeerd heeft. Hoe ik vroeger bedreigd ben, of hoe duister en wanhopig de schaduwen van onze verledens zouden worden. Verbonden door onze geheimen, probeerden we de verschillen te overbruggen. We maakten onze eigen regels en gaven ons over aan het overweldigende gevoel elkaar te bezitten…”

Recensie:
Laat me eerst zeggen dat ik verliefd ben op de eerste twee boeken uit deze trilogie.

Maar ik had mijn twijfels met het derde boek. Het leek wel alsof er allemaal hopeloze plotlines in waren geplaatst om in de laatste twee boeken nieuwe verhalen te kunnen verwerken.

Elk boek wanneer Brett in het boek voorkwam werd ik ronduit geïrriteerd van deze vent. In elk gesprek tussen hem en Eva duwde hij Eva allerlei kanten op, zodat vast zat. Dan hadden we Gideon nog. Ondanks dat hij in boek twee vertelde wat er in zijn verleden was gebeurt, blijft hij er ontzettend in hangen en doet hij er vervolgens niks mee. Hierdoor word de relatie tussen hem en Eva zo bemoeilijkt dat ik bijna zoiets had van ‘wil ik dit nog wel lezen?’

Tussendoor kregen we ook een hele verhaallijn over de persoon waarmee Eva werkt. Totaal overbodig? Ja, want we willen lezen over Gideon en Eva.

Ook Cary….wat is er met dit karakter? Ik vond hem geweldig in boek één en twee, omdat hij een goede steun was voor Eva, maar bij elk hoofdstuk denk ik….GOOI HEM ERUIT. Alsjeblieft!

Het boek heb ik toch vijf sterren gegeven, omdat ik het ondanks door dit boek nog steeds goed vind. Het is en blijft een schrijvers keuze om andere verhaallijnen erin toe te voegen.

Melanie

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s