Verslaafd aan jou (Crossfire #1) – Sylvia Day

scale.jpg

Titel: Verslaafd aan jou door Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Bared to you (Crossfire, #1)
Uitgever: A.W. Bruna fictie (juli 2015)
Genre: Erotische romans
ISBN: 9789400506787
Aantal pagina’s: 304
Bindwijze:
Paperback
Rating: Ster 5

“Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk…

Hij was oogverblindend, briljant, grillig en opwindend. Ik had me nog nooit tot iets of iemand zo aangetrokken gevoeld. Ik hunkerde naar zijn aanraking alsof ik aan hem verslaafd was, ook al wist ik dat mijn verdediging daar zwakker van werd. Ik was bezoedeld, beschadigd, maar hij wist zonder enige moeite bij mij de juiste snaar te raken.

Gideon had zijn eigen demonen. Zijn liefde liet me niet meer los, maar het gevaar bleef dat we door ons gekwelde verleden uit elkaar gerukt zouden worden.’

Recensie:
De eerste drie boeken had ik jaren geleden eens gelezen. Ik wilde ze graag opnieuw lezen, omdat ik eigenlijk alleen de seks scenes nog wist. Schaam. Maar eenmaal in het eerste boek ging ik er weer als een speer doorheen. Ik vond het boek weer geweldig.

Ondanks dat veel mensen beweren dat deze serie teveel op Fifty Shades Of Grey lijkt, vindt ik de boeken van Sylvia Day veel beter. Ik vind Eva en Gideon twee super karakters. Ze zijn zorgvuldig uitgewerkt en de verhaallijn rondom is goed uitgewerkt.

In het eerste boek merkte je goed dat je de karakters leerde kennen, maar op een goede en originele manier. Ja, in het boek komen ontzettend veel seks scenes voor, maar dat hoort erbij bij deze boeken. Ik houd er in ieder geval van, maar ik snap dat er genoeg mensen zijn die er niet van houden.

Maar weer even terug naar de verhaallijn. Eva en Gideon zijn een gecompliceerd stel en proberen van alles uit te werken. Ze laten elkaar niet los en zijn dus zoals de titel zegt ‘verslaafd aan jou’ maar eigenlijk aan elkaar.

Bereid je voor als je deze boeken wilt lezen, want ze zijn best grof!

Liefs,
Melanie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s